No.3 Verhuizing blog

Welkom!

Welkom op mijn blog, die vanaf vandaag de vervanger is van mijn gratis blog no33.wordpress.com. Maar geen zorgen: de oude berichten en commentaren zijn meeverhuisd.
Sorry voor het ongemak.

Waarom?

Ik hou van spelen met ICT-dingetjes. Daar komt bij dat ik vaak een bepaald beeld in gedachten heb. Ik ga dan net zolang door tot het precies is zoals ik het hebben wil. En ik ben niet snel tevreden…
De gratis blog bij WordPress.com was prima, maar beperkt in zijn mogelijkheden. Daar liep ik na een halve dag al tegen de technische grenzen aan.
Daarom heb ik een domeinnaam aangevraagd, heb WordPress gedownload en ben opnieuw begonnen.
Mijn doel? Dezelfde blog nog een keer, maar dan met de technische snufjes zoals ík ze hebben wil.

Nu perfect?

Nee, helaas, de nieuwe blog is nog niet perfect. Ik ben nog bezig met de helpdesk i.v.m. een aantal serverinstellingen, die nu voor foutmeldingen zorgen in mijn blog. Op dit moment zijn daarom nog niet alle functies actief.
En daarbij… Zei ik net niet dat ik niet zo snel tevreden ben?

:-)

|

3 Responses to “No.3 Verhuizing blog”

 1. En ook overgestapt op een feedburner feed. Goede zet. Veel plezier met je blog

 2. Nog een tip, onderzoek eens of je url’s met titel woorden kunt maken, omdat dat de vindbaarheid van je verschillende blogpost in zoekmachines vergroot.
  Ook de titel woorden in de title-bar per post zijn daarom aan te raden. Eigenlijk om dezelfde reden.

  Sterkte er mee.

 3. Bedankt voor de tip!
  Ik zit namelijk erg te twijfelen over de url’s. Ik heb nu een AJAX-optie aanstaan, waardoor niet steeds de hele pagina hoeft te herladen.
  WordPress heeft opties voor “mooie urls”, maar heel erg mooi vind ik die niet, omdat er dan een “index.php” bij komt in de url. Als je het nog volgen kunt…
  Ik zal er in ieder geval nog eens naar kijken, als het mijn vindbaarheid vergroot!

  Groetjes!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.