No.6 Kritisch punt?

Een dood blog

Dat gebeurt vaak.
De maker begint enthousiast, maar dan…
Druk met andere dingen.
Ziekte.
Het laatste bericht is meer dan een maand geleden verschenen.
Is dit dan het einde?

Wat mij betreft niet

De software van dit blog is geupdate. Ook de plug-ins zijn weer bij de tijd. Want een blog is niet alleen tekst schrijven, maar ook de technische kant moet in de gaten gehouden worden.
Alleen jammer dat mijn server nog steeds niet meewerkt. Gevolg: een chronische foutmelding in mijn RSS, die gelukkig desondanks wel werkt.

En verder

Ook buiten dit blog gaat het leven verder.
In mei ga ik mijn eerste foto-expositie houden. In Amsterdam. Be there! Een officiële aankondiging volgt hier natuurlijk nog. Grote paniek, want welke van mijn foto’s moet ik uitkiezen? Alle tips zijn welkom.
(kijk voor inspiratie op mijn startpagina no33.nl)

Op het gebied van cursussen is er ook genoeg te doen. Allereerst is er natuurlijk de 23-dingen cursus, waar ik gruwelijk achter loop. “Ze” weten het niet, maar ik lig er soms wakker van ‘s nachts. :-(
Daarnaast ben ik ook bezig met een LOI cursus. Speed reading en speed learning. Alleen vraag ik me af… dat snellezen, zou dat ook werken op een beeldscherm? En dan die irritante reclame voor de LOI. Ik schaam me eigenlijk een beetje om toe te geven dat ik “daar” een cursus doe!

Beetje mompelen om het te verdoezelen en snel verder praten. Over mijn gezondheid. Vijf dagen ziekenhuis hakt er best in, maar het herstel gaat supergoed. En jullie lachen er misschien om, maar ik had er vooral de balen van dat mijn kamer niet zo fotogeniek was als de kamer waar ik een jaar geleden lag.
Tja, toch een fotograaf in hart en nieren, hè? Hoe zou ik ooit zonder camera kunnen leven!

|

2 Responses to “No.6 Kritisch punt?”

  1. Af en toe een foto?

  2. Ik zou het jammer vinden als je zou afhaken, dus laat je fotowerk en dat speedreaden toch even zitten joh 😉
    Alle gekheid. Probeer weer even de dingen bij te trekken, hoeft echt niet met enorme diepgang…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.