Over Patricia

Het alledaagse anders bekeken

Met mijn foto’s wil ik je verrassen. Ik zet je graag op het verkeerde been. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat de foto ‘gewoon mooi’ is.
“Patricia heeft van jongs af aan een scherp oog voor detail. Daar waar een ander voorbij loopt aan het ogenschijnlijk triviale, blijft Patricia staan. Zij weet vervolgens altijd wel een ongebruikelijke invalshoek te vinden waardoor een bijzondere compositie ontstaat. Je ziet het alledaagse in haar foto’s tot leven komen.
Soms lijkt Patricia een levende paradox. Haar portfolio is bijzonder divers en lijkt diverse stijlen te bevatten. Haar werk is een bonte verzameling landschappen, straatbeelden en detailopnames van schijnbaar willekeurige objecten. Maar binnen deze diversiteit is steeds duidelijk haar eigen stijl te herkennen.”

Ontwikkeling & fotocommunities

Sinds mijn dertiende ben ik met fotografie bezig. Maar pas met de komst van mijn eerste digitale camera werd ik echt actief. Veel heb ik geleerd bij de online fotocommunities waarvan ik lid ben (geweest):

Copyright

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Patricia Berkouwer. De foto’s zijn gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie Creative Commons Licentie.
De styling van deze website is ontworpen door Patricia Berkouwer.